سفارش تبلیغ
صبا ویژن

          

فرا رسیدن ولادت با سعادت اسوه صبر وایمان وعفاف،

 زینب کبری پیام آور عاشورا،برتمامی مسلمانان، وعفاف،
خصوصا زنان
و
 د ختران سرافراز و پرستاران صبور،

ودلسوز ایران اسلامی  تبریک و تهنیت باد

آنگاه که خورشید سر بر دوش کوه می نهد و می آرامد، برگ های سبز بر روی هم می لغزند و در سکوتی سبز لبخند می زنند و چشمه ای آرام و بی صدا، آهسته می جوشد، او، همان سپیده صبح، همان طلیعه آبی، با قامتی استوار، با عزمی راسخ و با روحی عظیم، تمام کوچه های پر پیچ و خم شب را، در می نوردد و گاه، تجدید حیات پدری و التیام زخم کهنه عشقی و ترمیم دل شکسته مهربان مادری است که همیشه در آسمان زندگی اش می درخشد.

از تبار بزرگ زن تاریخ است. انگار که آگاه به تمام غصه های زمین است. پشت پنجره هایی که رو به غروبند، هر سحر، در طلوع نگاه آذر گونه ی خورشید؛ نسرین را آرام، هجا می کند، با خطبه ای از عشق. و ترنمی که در صدایش موج می زند، تمام غصه های سنگین از بار غم را می شکند و صدای گامهایش، که در پناه نگاه مهتابی ماه، به گوش باغ می رسد، تو را و اندیشه ات را می برد به ابدی ترین صفحه تاریخ، به برگ عشق و خون به نام زینب سلام الله علیها.

او که در هر برهوتی خونین، اشک می بارد، آه می سراید و با طنین شیوا و حزین صحبتش، زمین و زمان را بر هر آنچه که بر برادر گذشته، زنده نگاه میدارد. بر پیکره شب هایی که از کسالت گنگند، ناله ای از پیچک خمیده به دیوار بر می خیزد. لبخند است. و او، نبض زمان را می گیرد و می بیند، که در میلاد سرورش چه با شتاب می تپد. و خدای را می ستاییم، چون تو را برای زمین آفرید.

زینب، تو، از کجاوه ی بلند ماه، والاتری و از ترجمه ی عمیق عشق، برتر. با کدامین لغزش قلم می توان تفسیرت کرد. ای بلندای نورانی. و ما غرق در دردهایی که همیشه می سوزاندمان، تو را در لحظه هایمان می کاویم.

ای همیشه نام تو بر جهان تابان، صدای زنگ کاروان توست، که می لرزاندمان. دست به استغاثه برداشته ایم و می شنویم، صدای گام های خودمانی تری را که از روحمان، به خودمان، آشناتر است.

و پرستار همان ترجمه عشق، هجای نور و تندیس الفت و انس. که روحی پر ستاره دارد و دلی سر ریز از باران ستاره. همیشه با غربت و غریبی ناآشناست، چون همیشه زینب (س) را دارد.

و تو، همیشه بر پلکانی از نور، در فراسوی افق، پرستار را نظاره می کنی. تا ابد. تا آنجا که همیشه نور است و روشنی.     

       


[ دوشنبه 86/2/31 ] [ 4:0 عصر ] [ نرگس الهی ] [ نظر ]

به نام حضرت دوست 

 اَللهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحَمّد وَ عَجِِّل فَرَجَهُم

                                              دومین طرح ختم صلوات 110 روزه

طرح ختم صلوات

صلوات : بهترین هدیه از طرف خداوند برای انسان است.

ثبت نام در لیست ۳۱۳ نفری

تعداد ذکر صلوات هر روز ۳۱۴ صلوات

تاریخ شروع طرح  : روز جمعه 21 اردیبهشت  برابر با  22 ربیع الثانی  1428

تاریخ پایان  طرح  : روز چهارشنبه 7 شهریور برابر با  نیمه شعبان  1428

لطفا در اطلاع رسانی دستان ما را رها نکنید

جهت ثبت نام و شرکت در این طرح معنوی روی لوگوی زیر کلیک کنید

 

در پناه حضرت دوست


   

تا حالا فکر کردید  که چقدر از خدا ، چقدر از خودمون ، چقدر از آدمیت دور شده ایم . به دلیل این دوری فکر کردید  ؟ میدونید چی باعث شده که اینهمه از ارزشهای دینی و اخلافی و عواطف انسانی  دور بشیم ؟؟ این متن رو بخونید :

ما امروزه خانه های بزرگتر اما خانواده های کوچکتر داریم؛ راحتی بیشتر اما زمان کمتر .مدارک تحصیلی بالاتر اما درک عمومی پایین تر ؛ آگاهی بیشتر اما ایمان کمتر ، علم بشیتر اما قدرت تشخیص کمتری داریم ،‌ اغلب اوقات تلویزیون نگاه می کنیم اما بینشمون کمتر. کتاب ها بیشتر اما مطالعه کمتر ،‌ متخصصان بیشتر اما مشکلات نیز بیشتر؛ داروهای بیشتر اما سلامتی کمتر.

بدون ملاحظه ایام را می گذرانیم، خیلی کم می خندیم، خیلی تند رانندگی می کنیم، خیلی زود عصبانی می شویم، تا دیروقت بیدار می مانیم،اما  به ندرت  دعا می کنیم ،  وقت زیاد داریم اما خیلی کم با خودمون خلوت می کنیم ، خیلی زیاد صحبت می کنیم، اما با خدا کمتر نجوا می کنیم ، کم حوصله ایم وخیلی خسته از خواب برمی خیزیم،

چندین برابر مایملک داریم اما ارزشهایمان کمتر شده است. بیشتر خرج می کنیم اما کمتر داریم، بیشتر می خریم اما کمتر لذت می بریم . درآمدهای بالاتری داریم اما اصول اخلاقی پایین تر. مردان بلند قامت اما شخصیت های پست، سودهای کلان اما روابط سطحی . ما ساختمانهای بلندتر داریم اما طبع کوتاه تر، بزرگراه های پهن تر اما دیدگاه های باریکتر .

ما تا ماه رفته و برگشته ایم اما قادر نیستیم برای ملاقات همسایه جدیدمان از یک سوی خیابان به آن سو برویم ، فضای بیرون را فتح کرده ایم اما نه فضای درون را، ما اتم را شکافته ایم اما نه تعصب خود را.

زندگی ساختن را یاد گرفته ایم اما نه زندگی کردن را ؛ تنها به زندگی سالهای عمر را افزوده ایم و نه زندگی را به سالهای عمرمان. کمتر دوست میداریم و بیشتر دروغ می گوئیم . یشتر می نویسیم اما کمتر یاد می گیریم ، شعرهامون بیشتراما عواطفمون کمتر.  

کامپیوترهای بیشتری می سازیم تا اطلاعات بیشتری نگهداری کنیم، تا رونوشت های بیشتری تولید کنیم، اما ارتباطات کمتری داریم. ما کمیت بیشتر اما کیفیت کمتری داریم . بیشتر برنامه می ریزیم اما کمتر به انجام  می رسانیم

اکنون زمان غذاهای آماده اما دیر هضم است، تنوع غذای بیشتر اما تغذیه ناسالم تر؛ درآمد بیشتر اما آسایش کمتر. منازل رویایی اما خانواده های از هم پاشیده . روابط سالم کمتر اما طلاق بیشتر ،

فرصت بیشتری داریم اما تفریح کمتر؛ عجله  بیشتر اما صبر کمتر، هوشمان بیشتر اما  صداقتمون کمتر، خودخواهی هامون بیشتر اما  دلبستگی هامون کمتر ، ارزوهامون بیشتر اما علاقه مون کمتر

بدین دلیل است که پیشنهاد می کنم از امروز شما هیچ چیز را برای موقعیتهای خاص نگذارید، زیرا هر روز زندگی یک موقعیت خاص است

در جستجوی خدا باشید و بیشتر دعا کنید ، بیشتر برای تعالی روحتون وقت صرف کنید ، بیشتر به دنبال  دانش باشید، بیشتر بخوانید، بیتشر بداند ...

در ایوان بنشینید و منظره را تحسین کنید بدون آنکه توجهی به نیازهایتان داشته باشیدزمان بیشتری را با خانواده و دوستانتان بگذرانید، غذای مورد علاقه تان را بخورید و جاهایی را که دوست دارید ببینید ، از جام کریستال خود استفاده کنید، بهترین عطرتان را برای روز مبادا نگه ندارید و هر لحظه که دوست دارید از آن استفاده کنید

عباراتی مانند "یکی از این روزها" و "روزی" را از فرهنگ لغت خود خارج کنید. بیایید نامه ای را که قصد داشتیم "یکی از این روزها" بنویسیم همین امروز بنویسیم

بیایید به خانواده و دوستانمان بگوییم که چقدر آنها را دوست داریم. هیچ چیزی را که می تواند به خنده و شادی شما بیفزاید به تاُخیر نیندازید. هر روز، هر ساعت و هر دقیقه خاص است و شما نمیدانید که شاید آن می تواند آخرین لحظه باشد

اگر شما آنقدر گرفتارید که حتی وقت ندارید  این نوشته  را بخونید، و به خودتان می گویید که "یکی از این روزها" آنرا خواهم خواند، فقط فکر کنید ... "یکی از این روزها" ممکن است شما اینجا نباشید که آن را بخوانید!


[ چهارشنبه 86/1/29 ] [ 4:40 عصر ] [ نرگس الهی ] [ نظر ]

امروز  صفا  با دل و جان همراه است
هنگام   طلوع    آفتاب  و  ماه  است
 
هم جشن  ولادت   امام  صادق  (ع)
هم عید محمدابن عبد ا... (ص) است

سلام ، در نظر داشتم برای این ایام خجسته مطلبی بنویسم ، در بررسی وبلاگها دیدم که اکثر دوستان شرح مفصلی از زندگی و سیره رسول مکرم اسلام و فرزند پاک و دانشمند ایشان نوشته اند ، لذا با خود گفتم حدیث مکرر نکنیم ، لذا تصمیم گرفتم مطلبی در باب صلوات برپیامبر که سفارش و تاکید خدای تبارک و تعالی است بنویسم ،تا چه قبول افتد و چه در نظر آید .


آیه صلوات و درود

در آیه 56 سوره احزاب مى‏خوانیم: "ان الله و ملائکته یصلون على النبى یا ایهاالذین آمنوا صلوا علیه و سلموا تسلیما"؛ «خداوند و فرشتگانش بر پیامبر درود مى‏فرستند، اى کسانى که ایمان آورده‏اید بر او درود بفرستید و سلام بگوئید و در برابر فرمانش تسلیم باشید.»
در این آیه مقام پیامبر اسلام به عالی‌ترین وجه ترسیم شده است، چرا که هم خداوند متعال و هم تمام فرشتگان مقرب او بر پیامبر درود مى‏فرستند و هم دستور داده شده است همه مؤمنان بدون استثنا بر او رحمت و درود و سلام بفرستند.
چه مقامى از این بالاتر؟ و چه عظمتى از این بیشتر؟درست است که در این آیه، سخنى از آل پیامبر صلی الله علیه و آله به میان نیامده است، ولى در روایات بسیارى مى‏خوانیم که وقتى اصحاب و یاران از حضرتش سوال کردند: چگونه درود و صلوات و سلام بر شما بفرستیم، پیغمبر اکرم «آل» را در کنار خود قرار داد و تمام رحمت و درودى که از خداوند براى او تقاضا مى‏شد، براى «آلش» نیز تقاضا مى‏شد، این قرینه است بر این که صلوات و درود خداوند و ملائکه نیز تعمیم دارد، هم شامل پیامبر و هم شامل «آل» او مى‏شود، و این یک مساله ساده نیست، بلکه نشان مى‏دهد که آنها مقاماتى دارند تالى پیغمبر و مأموریتى دارند در جهاتى شبیه مأموریت او، وگرنه این همه مقام تنها به خاطر خویشاوندى، غیر ممکن است .
در معروف‌ترین منابع اهل تسنن  همچون«صحیح بخارى» از «ابو سعید خدرى» نقل شده است که ما عرض کردیم: «اى رسول خدا! سلام بر تو معلوم است، چگونه صلوات بر تو بفرستیم»؟ فرمود: قولوا اللهم صل على محمد عبدک و رسولک کما صلیت على ابراهیم، و آل ابراهیم و بارک على محمد و على آل محمد کما بارکت على ابراهیم؛«بگوئید خداوندا درود بفرست بر محمد بنده‏ات و رسولت همان گونه که درود بر ابراهیم و آل ابراهیم فرستادى، و برکت بفرست بر محمد و بر آل محمد، آن گونه که برکت فرستادى بر ابراهیم.»
در المستدرک على الصحیحین از ابن ابى لیلى نقل مى‏کند که «کعب بن عجره» مرا ملاقات کرد و گفت: آیا هدیه‏اى به تو بدهم که از پیامبر شنیدم؟!گفتم: آرى هدیه کن، گفت: از رسول خدا صلی الله علیه و آله سوال کردیم: چگونه بر شما اهل‌بیت علیهم‌السلام صلوات بفرستیم؟ فرمود: اللهم صل على محمد و على آل محمد کما صلیت على ابراهیم و على آل ابراهیم انک حمید مجید .
سپس حاکم نیشابورى که بناى او بر این است احادیثى را ذکر کند که در صحیح بخارى و مسلم نیست، مى‏گوید: این حدیث را با همین سند و الفاظ، بخارى از «موسى بن اسماعیل» در کتاب خود نقل کرده، و اگر من آن را در اینجا تکرار کردم به خاطر آن است که معلوم شود اهل‌بیت و آل همه یکى هستند (باید توجه داشت که حاکم این حدیث را بعد از حدیث «کساء»که در آن تصریح شده اهل‌بیت من على و فاطمه (حسن و حسین علیهم السلام هستند نقل کرده است). و این یک تعبیر پر معنى است .سپس «حاکم» به دنبال آن، حدیث ثقلین و به دنبال آن، حدیث ابوهریره را نقل مى‏کند که پیامبر نگاه به على و حسن و حسین علیهم السلام کرد و فرمود: انا حرب لمن حاربکم و سلم لمن سالمکم؛ «من با هر کس که با شما از در جنگ در آید، اعلان حنگ مى‏دهم، و با هر کس که با شما در صلح باشد در صلحم.»

 

برخی از برکات صلوات
صلوات: تنها دعایی هست که حتما مستجاب می شود.
صلوات : بهترین هدیه از طرف خداوند برای انسان است.
صلوات : تحفه‌ای از بهشت است.
صلوات : روح را جلا می‌دهد.
صلوات : عطری است که دهان انسان را خوشبو می‌کند.
صلوات : نوری در بهشت است.
صلوات : نور پل صراط است.
صلوات : شفیع انسان است.
صلوات : ذکر الهی است.
صلوات : موجب کمال نماز می‌شود.
صلوات : موجب کمال دعا و استجابت آن می‌شود.
صلوات : موجب تقرب انسان است.
صلوات : رمز دیدن پیامبر در خواب است.
صلوات : سپری در مقابل آتش جهنم است.
صلوات : انیس انسان در عالم برزخ و قیامت است.
صلوات : جواز عبور انسان به بهشت است.
صلوات : انسان را در سه عالم بیمه می‌کند.
صلوات : برترین عمل در روز قیامت است.
صلوات : محبوب‌ترین عمل است.
صلوات : آتش جهنم را خاموش می‌کند.
صلوات : زینت نماز است.
صلوات : گناهان را از بین می‌برد.
صلوات : فقر و نفاق را از بین می‌برد.
صلوات : بهترین داروی معنوی است.
صلوات : برترین عمل در روز قیامت است.
با ذکر صلوات، غم و اندوه و حزن را از خود دور کنید.
با یک صلوات، نوری در بهشت برای خود بیافرینید.
با یک صلوات گناهان خود را پاک و تولدی دیگر برای خود بوجود آورید.
با یک صلوات پاداش هفتاد و دو  شهید را برای خود ثبت کنید.
با یک صلوات ده حسنه برای خود ثبت کنید.
صلوات : از جانب خداوند رحمت است و ار سو فرشتگان پاک کردن گناهان و از طرف مردم دعا است.
چه خوب است که انسان همیشه اهل صلوات، باشد. چرا که پیامبر نیز دائم الصلوات بوده‌است.
چه خوب است که همیشه زیان انسان مشغول ذکر صلوات، باشد و فضای جامعه و محیط کار خود را معطر به صلوات، نماییم.

به عشق هر دو اسیرم خوشم از این مستی
                                        
دو دوست دارم و دادم به هر یکی دستی

گرفته دسـت مــــــــرا این یکی و مـی خندد
                                       
وآن یکی در غــــــم را به روی دل بندد

جمـال هردو بهشت اسـت نه بلکه فوق بهشت
                                     
به سینه ام ز ازل نامشــــان خدا بنوشت

یکـی در اوج لطـــافت ، پریوش و زیبــــــا
                                     
یکی رئـوف و رحیــم و کریــــم بی همتا

یکـــی به دلبری دل هــزار سلســــــله دارد
                                    
یکی به وادی عرفــــان هزار قافله دارد

یکی اسیـــر نگاهش هزار یوسـف مصری
                                   
یکی نشسته به راهش هزاریوسف مصری

یکی مسیـــــح ، مریضٍ تبسّـمش باشـــــــد
                                    
یکی کلیــــــم ، فقیــــر تکلــــــمش باشد

یکــی منـــادی وحـــدت به نغــمه ی توحید
                                    
یکی درون نگاهش هزار شعله ی خورشید

یکـی خــــدای محبت ، شفیــــــع رســتاخیز
                                    
یکی ولایت محـضش ، یگانه دستــــاویز

یکـــی به دوله ی قرآن مطـــهر و زیبـاست
                                  
یکی مفسـر قرآن ، به لهجه ی زهراست

یــکی به دور حریــــمش هزار زائر پــــاک
                                  
یکی مزار شـریفش یکـــــی بود با خاک

یکی ربوده غمــش هوش و عقل جبراییـــل
                                 
یکی مقیـــــم سرایش ،  همیشه میکاییل

یکــــــی طلــــوع سپیده ز خنده اش پیـــدا
                                    
یکــــی کــــلام خـــلایق ز عشق او شیدا 
ز نام دلکش این دو ، بگو دل عاشق

    یکی«محمد» و دیگری بود «صادق»

با گرمترین و صمیمانه ترین شادباشها،
تقـدیــم بـه همـه شیعیــان و دوستـداران

  خـاندان نبـوت و امـامـت علیهـم الســلام
 


[ پنج شنبه 86/1/16 ] [ 9:56 عصر ] [ نرگس الهی ] [ نظر ]

بهاران بهانه طبیعت است و طراوت تکرار باران شمیم روشن رویش شوق انگیز هستی را در دل هر ذره ای نوید میدهد . در بهاران گشودن پنجره دل به روی عشق و نور و امید ، گلبانگ شعف و مهربانی را فریاد می زند تا از پس شیشه های خواب آلود و مه گرفته زمستان  بر گلبرگهای گلرنگ زندگی لبخند زنیم و همنوابا ندای حول حالنا الی احسن الحال ، بهترین احوال را طلب کنیم ...

و اینک که در دل بهاری دیگر نشسته ایم و نسیم دلکش نوروزی کوبه در را می کوبد و زلال سبز جاری هستی در رگهای سردی گرفته طبیعت دگر بار جان تازه ای می بخشد ، پنجره را به سوی فرداهای روشن باز کن تا شمیم شوق انگیز هستی را حس کنی . در دمادم شکفتن بهار نارنج ها ، تو نیز بشکف و جوانه های امید را در دل خویش برویان و به شوق روءیت شکوفه های بهاری ، غبار غم دیرین از دل بزدای و تپش گرم دل شوریده پرستو را در دل دستانت  حس کن ، و در آغاز ترنم گفتگوی پروانه با گل سرخ تو نیز حدیث مکرر مهر ورزی و نیک اندیشی را زمزمه کن ، و در تبسم  زلال آب به ماهی کوچک تنگ بلور ،‌شکوفه های لبخند را به چشمان منتظر ارزانی دار که شادمانی جاوید برایت به ارمغان خواهد آورد.دستهایت را عاشقانه به سوی معبود درازکن و با ملتمسانه ترین نوا وازاعماق وجودت بخوان : اللهم عجل لولیک الفرج


[ چهارشنبه 86/1/1 ] [ 4:32 صبح ] [ نرگس الهی ] [ نظر ]
دوستان










بازدیدهای وب
امروز: 50
دیروز: 49
تاکنون: 461306
تعداد یادداشت ها: 131
موسیقی وب